Door Marcello en Els

Tekeningen en Schilderijen

Marcello's Art Factory and Rock Gallery Jimi Hendrix

Marcello bij een mixed media schilderij van Jimi Hendrix

Portretten, tekeningen en schilderijen

Portretten, tekeningen en schilderijen van Marcello en Els! Je kan Marcello en Els opdracht geven om jezelf of één van je dierbaren te laten portretteren. Het kan een met pen of potlood getekend portret worden. Het kan ook een geschilderd portret zijn. Een foto staat altijd aan de basis. Je hoeft dus niet te poseren. Je kan ook iemand verrassen met zijn eigen portret als je als je maar een foto meebrengt. Op de portretpagina staan voorbeelden van de portretten van Marcello en Els.

Illustraties, Presentaties en Live tekenen

De getekende illustraties van Marcello zijn realistisch en vaak met een dosis Haagse humor. De illustraties kunnen heel snel en losjes of wat minder snel en behoorlijk realistisch. Samen met de opdrachtgever komt Marcello vrijwel altijd tot het gewenste resultaat. Heb je de tekeningen nodig voor een power point presentatie of een prezi? Marcello maakt ze op de juiste maat of maakt de complete presentatie. Live tekenen bij een vergadering of bijeenkomst is inmiddels een specialiteit van Marcello.

Rock Art, tekeningen en schilderijen

Marcello en Els werken sinds 2014 aan een serie Rock Art. Tekeningen van 60’s en 70’s elpeehoezen en geschilderde portretten van rockartiesten. Alle werken zijn ook verkrijgbaar als giclee print (= hoogwaardige artprint en een stuk voordeliger dan het origineel). In opdracht tekent of schildert het kunstenaarsechtpaar uw favoriete artiesten.

Opdrachten, tekeningen en schilderijen

Marcello en Els hebben vele opdrachten uitgevoerd. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel eens gemaakt. Geschilderde en getekende portretten. Schilderijen en tekeningen van een landschap of gebouw. Sculpturen van glas, metaal of keramiek. Prijzen en awards.

ADO Den Haag, tekeningen

ADO Den Haag portretten. Sinds 2001 worden alle spelers van het eerste elftal van ADO Den Haag met pen getekend door Marcello. In het stadion hangen inmiddels honderden tekeningen! Vanaf het seizoen 2007/2008 tekent Els met potlood alle speelsters van het eerste vrouwenelftal.

Marcello's Art Factory and Rock Gallery Tekening Wagenaarweg

Tekening van een pand aan de Wagenaarweg

Contactgegevens

Marcello's Art Factory
Koningin Emmakade 148
2518 JK Den Haag

E. info@marcellos.nl
E. marcellosartfactory@gmail.com
T. (+31) 70 363 4047
M. (+31) 641 266 707
Els M. (+31) 614 358 417

Facebook. marcellosartfactory
LinkedIn. marcellosartfactory
Twitter. marcellosart