Door Marcello en Els

Tekeningen en Schilderijen

Marcello's Art Factory and Rock Gallery Jimi Hendrix

Marcello bij een mixed media schilderij van Jimi Hendrix

Portretten, tekeningen en schilderijen

Portretten, tekeningen en schilderijen van Marcello en Els! Je kan Marcello en Els opdracht geven om jezelf of één van je dierbaren te laten portretteren. Het kan een met pen of potlood getekend portret worden. Het kan ook een geschilderd portret zijn. Een foto staat altijd aan de basis. Je hoeft dus niet te poseren. Je kan ook iemand verrassen met zijn eigen portret als je als je maar een foto meebrengt. Op de portretpagina staan voorbeelden van de portretten van Marcello en Els.

Illustraties en Live tekenen

De getekende illustraties van Marcello zijn realistisch en met de nodige dosis Haagse humor. In samenspraak met opdrachtgever ontstaan de leukste tekeningen. Het kan natuurlijk ook live bij een vergadering of bijeenkomst, lekker groot geprojecteerd zodat iedereen kan meegenieten!

Rock Art, tekeningen en schilderijen

Marcello en Els werken sinds 2014 aan een serie Rock Art. Tekeningen van 60’s en 70’s elpeehoezen en geschilderde portretten van rockartiesten. Alle werken zijn ook verkrijgbaar als giclee print (= hoogwaardige artprint en een stuk voordeliger dan het origineel). In opdracht tekent of schildert het kunstenaarsechtpaar uw favoriete artiesten.

Opdrachten, tekeningen en schilderijen

Marcello en Els hebben hebben in de loop der jaren onwijs veel opdrachten uitgevoerd. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel eens gemaakt. Geschilderde en getekende portretten. Schilderijen en tekeningen van een landschap of gebouw. Sculpturen van glas, metaal of keramiek. Prijzen, awards en zelfs beschilderde plafonds.

ADO Den Haag, tekeningen

ADO Den Haag portretten. Sinds 2001 worden alle spelers van het eerste elftal van ADO Den Haag met pen getekend door Marcello. In het stadion hangen inmiddels honderden tekeningen! Els heeft met potlood een aantal seizoenen alle speelsters van het eerste vrouwenelftal geportretteerd.

 

 

Marcello's Art Factory and Rock Gallery Tekening Wagenaarweg

Tekening van een pand aan de Wagenaarweg

Contactgegevens

Marcello's Art Factory First Floor
Koningin Emmakade 149
2518 JK Den Haag

E. info@marcellos.nl
E. marcellosartfactory@gmail.com
T. (+31) 70 363 4047
M. (+31) 641 266 707
Els M. (+31) 614 358 417

Facebook. MarcelloEnEls
LinkedIn. marcellosartfactory
Twitter. marcellosart