Portretten, Illustraties, Teken- en schilderles, Rock ‘n roll kunst, Rock History Tour

Kunst in opdracht

Marcello's Art Factory and Rock Gallery Jimi Hendrix

Marcello bij een mixed media schilderij van Jimi Hendrix

Portretten

Portretten van Marcello en Els. Je kan Marcello en Els opdracht geven om jezelf, één van je dierbaren of je favoriete artiest te laten portretteren. Dat kan een met pen of potlood getekend portret worden. Het kan ook een met olieverf geschilderd portret zijn. Een foto staat altijd aan de basis. Poseren is niet nodig. Meer info op de portretpagina.

Illustraties en Live tekenen

De getekende illustraties van Marcello zijn realistisch en met de nodige dosis Haagse humor. In samenspraak met opdrachtgever ontstaan de leukste tekeningen. Het kan ook live bij een vergadering of bijeenkomst, lekker groot geprojecteerd zodat iedereen kan meegenieten!

Rock 'n roll kunst: Tekeningen en Schilderijen

Marcello en Els werken sinds 2014 aan een serie Rock 'n roll kunst. Tekeningen van 60’s en 70’s elpeehoezen en geschilderde portretten van rockartiesten. Bijna alle werken zijn verkrijgbaar als artprint in de winkel. In opdracht maken Marcello en Els uw favoriete artiesten uw favoriete artiesten in potlood, pen of olieverf!

Opdrachten, Tekeningen en Schilderijen

Marcello en Els hebben hebben in de loop der jaren onwijs veel opdrachten uitgevoerd. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel eens gemaakt. Geschilderde en getekende portretten. Schilderijen en tekeningen van een landschap of gebouw. Sculpturen van glas, metaal of keramiek. Prijzen, awards en zelfs beschilderde plafonds...

ADO Den Haag, Pentekeningen

Sinds 2001 worden alle spelers van het eerste elftal van ADO Den Haag met pen getekend door Marcello. In het stadion hangen inmiddels honderden tekeningen! Een enkel seizoen zijn er voetbalplaatjes met de tekeningen. Els heeft met potlood een aantal seizoenen alle speelsters van het eerste vrouwenelftal geportretteerd. Bekijk de ADO Den Haag portretten.

 

 

Marcello's Art Factory and Rock Gallery Tekening Wagenaarweg

Tekening van een pand aan de Wagenaarweg

Contactgegevens

Marcello's Art Factory First Floor
Koningin Emmakade 149
2518 JK Den Haag

E. info@marcellos.nl
E. marcellosartfactory@gmail.com
T. (+31) 70 363 4047
M. (+31) 641 266 707
Els M. (+31) 614 358 417

Facebook. MarcelloEnEls
LinkedIn. marcellosartfactory
Twitter. marcellosart
Copyright © 2023 Marcello's Art Factory First Floor - Website door Eye-C Multimedia