Portretten, Illustraties, Teken- en schilderles, Rock ‘n roll kunst, Rock History Tour

Teken- en schilderlessen

Marcello’s Artclasses seizoen 2023 – 2024

Tekenles en Schilderles in Den Haag

De lessen zijn in september 2023 gestart, maar gedurende de cursus instromen kan altijd mits er plek is. Bel of mail even voor meer info.

The lessons are also suitable for expats because we do speak English...

 

Tekenles van Marcello of Schilderles van Els

Het cursusjaar 2023 - 2024 bestaat - zowel op dinsdag als op woensdag - uit 34 lessen. De lessen beginnen om 19.30 uur en eindigen rond 22.00 uur. We beginnen met koffie of thee en in de pauze een drankje naar keuze (fris, wijn, bier etc.). Elke les beginnen we met een kijkoefening die we 'slow looking' noemen of Marcello belicht kort een kunstzinnig onderwerp.

Marcello en Els kunnen je persoonlijk aandacht geven want er zijn maximaal 10 deelnemers. De lessen zijn daarom geschikt voor zowel beginners als gevorderden!

Download hier Prijzen en schema lessen 2023 - 2024 V2

 

Dinsdagavond tekenles van Marcello

Een mix van modeltekenen, stilleven tekenen en tekentechniek

Marcello (1954) tekent al een mensenleven, veelal in opdracht maar hij maakt natuurlijk ook vrij werk. Hij weet wat tekenen is! Hij vindt tekenles naar model of stilleven de uitgelezen manier om het vak goed te leren. Maar techniek is ook belangrijk. Hoe gebruik je de diverse tekenmaterialen zoals (kleur)potlood, houtskool, krijt of pen. Kreukels en plooien, glimmende voorwerpen, arceren en lijnvoering. En vooral ook belangrijk hoe maak je nu een tekening helemaal af. Elke les ook 10 minuutjes aandacht voor ‘slow looking’ of een ander kunstzinnig onderwerp.

 

Woensdagavond les van Els en/of Marcello

Schilderles van Els en/of Marcello

Op haar 18e ging Els (1952) naar de Koninklijke Academie in Den Haag. Ze wilde gaan beeldhouwen maar de leraren zagen haar talent en zeiden "Ga jij nou maar schilderen..."
Ze weet heel veel van kleur! Kleuren mengen en gebruiken staan daarom ook centraal tijdens haar schilderlessen. Er wordt geschilderd naar stilleven, foto’s en/of projecties of je doet een 'eigen' onderwerp. Acryl- en olieverf (studiekwaliteit) en papier zijn bij de prijs inbegrepen. Voor betere verf, paletten en schildersdoeken moet je zelf zorgen. Elke les ook 10 minuutjes aandacht voor ‘slow looking’ of een ander kunstzinnig onderwerp

LET OP Met een Ooievaarspas krijgen volwassenen € 175,00 korting.

 

Contactgegevens

Marcello's Art Factory First Floor
Koningin Emmakade 149
2518 JK Den Haag

E. info@marcellos.nl
E. marcellosartfactory@gmail.com
T. (+31) 70 363 4047
M. (+31) 641 266 707
Els M. (+31) 614 358 417

Facebook. marcellosartfactory
LinkedIn. marcellosartfactory
Twitter. marcellosart
Copyright © 2024 Marcello's Art Factory First Floor - Website door Eye-C Multimedia