Portretten, Illustraties, Teken- en schilderles, Rock ‘n roll kunst, Rock History Tour

Marcello & Els

Wie zijn de kunstenaars Marcello en Els

Marcello's Art Factory and Rock Gallery Marcello en Els

Kunstenaarsechtpaar Marcello&Els Den Haag

Kunstenaarsechtpaar Marcello & Els

De kunstenaars Marcello en Els, ook bekend als kunstenaarsechtpaar Marcello&Els, leven en werken al sinds 1990 samen. De eerste jaren werden er in het huidige atelier/galerie naast de kunst nog veel t-shirts gedrukt en met de hand reclameborden geschilderd. Door een almaar groeiende bekendheid en populariteit, maar ook door de opkomst van digitale druktechnieken, besloten Marcello en Els al snel om zich volledig op de kunst te concentreren. De zeefdrukapparatuur werd in 2001 met bloedend hart verkocht en de t-shirtwinkel aan de Jan Hendrikstraat werd van de hand gedaan.

Werken aan kunstprojecten

Diverse kunstprojecten in opdracht en in eigen beheer kwamen op het pad van Marcello en Els. Den Hagelslag werd bedacht, samen met Sis Josip werd Rembrandt2000 uitgevoerd, voor PVF Achmea werd een kunstwerk voor het nieuwe hoofdkantoor gerealiseerd. En vanaf 2001 worden alle ADO Den Haag spelers met pen en potlood vereeuwigd.

Portretten en illustraties

De laatste jaren ligt de focus vooral op portretopdrachten en illustraties. Live tekenen bij sessies en vergaderingen is een specialiteit van Marcello geworden, deze live tekensessies staan meestal onder leiding van Eelco Koolhaas van het Ministerie van Verhalen.

Privé maar ook in de kunst vullen Marcello en Els elkaar naadloos aan! Samen worden nog steeds projecten bedacht en gerealiseerd. Het is geen geheim meer dat Marcello met name tekent en Els vooral schildert, maar pas op want voor je het weet koop je een tekening van Els of een schilderij van Marcello…

Opdracht geven voor een portret of kunstproject?

Marcello en Els houden bij opdrachten altijd goed de wensen van de opdrachtgever in de gaten. Ze luisteren goed naar de wensen en werken in de ontwerpfase vooral samen met de opdrachtgever. Het traject is altijd;
1. vrijblijvend voorstel + kostenraming
2. offerte
3. definitief ontwerp + aanbetaling
4. afspraken over levering (wanneer)
5. productie
6. levering + betaling

Marcello (Leiden 1954) – Gerrit Rietveld Academie Amsterdam
Els (Djakarta 1952) – Koninklijke Academie Den Haag

Marcello's Art Factory and Rock Gallery Marcello & Els

The artists

Agenda

Copyright © 2023 Marcello's Art Factory First Floor - Website door Eye-C Multimedia