TwitterFacebook
Categories Menu

Rock History Tour

Bedrijfsuitje Den Haag Rock History Tour

ROCK HISTORY TOUR BEDRIJFSUITJE DEN HAAG

 

Te gek bedrijfsuitje Den Haag

Een bustour met livemuziek door onbekend en rockend Den Haag, een rock ’n roll artworkshop, een rock ’n roll musicworkshop of een rock dinner met rock history quiz. Teambuiling? Kies voor een echt muzikaal uitje in Den Haag.

Den Haag Popstad nummer één of het Liverpool van Nederland, zijn de dingen die je hoort als het gaat over rockcity Den Haag. Dat is niet voor niets. Door de jaren heen komen er onwijs goeie popgroepen uit deze stad. Het begon met Indorockers als de Tielman Brothers en in de sixties kwamen The Motions, Shocking Blue, Q65, Group 1850, Livin’ Blues, Super Sister, Golden Earring en nog 2000 andere. Maar ook  nieuwe bands als Anouk, Kane, Direct, De Règâhs en niet te vergeten De Kraaien komen natuurlijk weer uit Den Haag.

Tourschema Rock History Tour

Het is bijna Sinterklaas. Iedere deelnemer aan de tour van 3 december krijgt een rock-art surprise!
Tijdens de Rock History Tour van  zaterdag 3 december is de live muziek aan boord van Arie (Suburbs) Spaans en Jan den Boer! De reisleiding van dit evenement is in handen van de bekende Hagenezen Peter de Ronde (ex Golden Earrings) of Rene (Nachtburgemeester) Bom en de Haagse kunstenaar Marcello.

4 maart 2017 14.00 uur
1 april 2017 14.00 uur
6 mei 2017 14.00 uur
3 juni 2017 14.00 uur

Boeken via info@marcellos.nl of via het VVV Den Haag.

Rock History Tour Den Haag

Alle uitjes gaan met de bus langs plekken in Den Haag die belangrijk waren of nog steeds zijn voor de Haagse popmuziek. Plekken waar je als toerist ‘never nooit’ zal komen. De reisleiders bij dit Haagse evenement zijn altijd bekende Hagenezen! Nachtburgemeester René Bom, de eerste Golden Earrings zanger Frans Krassenburg, Hans ‘Gruppo’ Vandenburg, ex Golden Earrings Peter de Ronde, kunstenaar Marcello, dichter performer Karel Kanits en rashagenees Jeffrey Huf.  Ze vertellen uit eigen ervaring (!) over de Haagse rockgeschiedenis. De live muziek aan boord wordt gespeeld door topmuzikanten! Hugo Remmelt zag elk podium van Nederland, Matto Kranenburg speelde bas bij Kane, Jan de Boer en Arie Spaans (o.a. Suburbs) spelen ‘unplugged’ Haagse hits en sixties songs.

Rock History Tour NPO

Rock History Tour NOS

Rock History Tour VPRO

Rock History Tour Algemeen Dagblad

Rock History Tour 1e keer TV West

Rock History Tour TV West Journaal

Bedrijfsuitje Den Haag Rock History Tour

 

Marcello’s Art Factory and Rock Gallery is het begin en eindpunt. Via de Zeeheldenbuurt – het thuis van vele Haagse rockers – rijdt de bus o.a. langs en door Houtrust, Goudenregenplein, Zuiderpark, Zuiderparkbuurt en het centrum. Je wordt gewezen op beroemde plekken zoals bijvoorbeeld de geboortehuizen van George Kooymans en Rinus Gerritsen. Er wordt verteld over optredens, gebeurtenissen uit de popgeschiedenis, de jeugdbendes Kikkers en Plu etc. etc. Onderweg een paar verrassende stops en met een korte wandeling door de Haagse binnenstad is de tour helemaal af.

Bedrijfsuitje Den Haag Rock History Tour

 

Rock History Tour Boekingen

1. Losse tickets

Losse tickets boek je via info@marcellos.nl of via het VVV / Den Haag Marketing
– De losse ticket tours zijn op vaste data en tijden in het weekend (zie hier onder) en kosten € 49,95 per persoon inclusief btw.
– Programma: Ontvangst 13.30 – 14.00 | Tour 14.00 – 16.50 | Napraten met borrel in Rock Gallery 17.00 – 18.00
– Prijs is inclusief bustour, live-muziek, 10% korting op kunst en merchandise op de tourdag, drankje bij ontvangst, drankje onderweg en borrel in de Rock Gallery.
– Minimum aantal deelnemers is 30 personen
– LET OP Boekingen met kortingsacties alleen via info@marcellos.nl

Vertrektijden losse tickets
2016 – Zaterdag 3 december 14.00 uur
2017 – Zaterdag 4 maart 14.00 uur |  Zaterdag 1 april 14.00 uur (echt waar!) |  Zaterdag 3 mei 14.00 uur6

2. Bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, groepsuitjes, teamuitjes of partner uitjes

De Rock History Tour is een te gek bedrijfsuitje en kan op elke gewenste dag! Je boekt de hele bus met je collega’s, je vrienden of voor je partners.
Het programma van dit personeelsuitje is in principe hetzelfde als bij ‘losse tickets’. Andere tijden, andere route, reisleider en muzikanten naar wens. Teambuilding, verzoeknummers, aanvullen met één van de onderstaande rockmuziek bedrijfsuitjes, het kan! We maken graag vrijblijvend een voorstel met offerte voor dit groepsuitje of vrijgezellenfeestje.
Er zijn twee mogelijkheden:
1. Kleine bus voor groepen tot 27 personen
2. Grote bus voor groepen tot 56 personen

3. Rockmuziek bedrijfsuitjes

Rock History Dinner – driegangendiner met livemuziek en Rock History Quiz
Rock History Borrel – borrel in de galerie met livemuziek en Rock History Quiz
Rock Art Workshop – schilder of teken een rockportret
Rock Your Business – speel (na afloop van een tour) onder leiding van de ervaren muzikanten van Ready2Play zelf rockmuziek
Marcello maakt graag offerte voor één van deze personeelsuitjes; 0641 266 707 of info@marcellos.nl

Bezoek ook andere rock sites

http://www.musiccitythehague.nl/nl
http://www.haagspopcentrum.nl/
http://www.haagsepopserver.nl/
http://www.r2p.nl/

Bedrijfsuitje Den Haag Rock History Tour