Pages Menu
Categories Menu

Tekeningen | Schilderijen

David Bowie Painting or Art Print | tekeneningen en schilderijen van Marcello en Els

Tekeningen en schilderijen door Marcello en Els

 

Portretten, tekeningen en schilderijen

Portretten, tekeningen en schilderijen van Marcello en Els! Je kan Marcello en Els opdracht geven om jezelf of één van je dierbaren te laten portretteren. Het kan een met pen of potlood getekend portret worden. Het kan ook een geschilderd portret zijn. Een foto staat altijd aan de basis. Je hoeft dus niet te poseren. Je kan ook iemand verrassen met zijn eigen portret als je als je maar een foto meebrengt. Op de portretpagina staan voorbeelden van de portretten van Marcello en Els.

Illustraties, Presentaties en Live tekenen

De getekende illustraties van Marcello zijn realistisch en vaak met een dosis Haagse humor. De illustraties kunnen heel snel en losjes of wat minder snel en behoorlijk realistisch. Samen met de opdrachtgever komt Marcello vrijwel altijd tot het gewenste resultaat. Heb je de tekeningen nodig voor een power point presentatie of een prezi? Marcello maakt ze op de juiste maat of maakt de complete presentatie. Live tekenen bij een vergadering of bijeenkomst is inmiddels een specialiteit van Marcello. Enkel voorbeelden vind je op de illustratiepagina.

Rock Art, tekeningen en schilderijen

Marcello en Els werken sinds 2014 aan serie Rock Art. Tekeningen van 60’s en 70’s elpeehoezen en geschilderde portretten van rockartiesten. Alle werken zijn ook verkrijgbaar als giclee print (= hoogwaardige artprint). In opdracht tekent of schildert het kunstenaarsechtpaar uw favoriete artiesten. Voorbeelden en prijzen op de Rock Art pagina.

Opdrachten, tekeningen en schilderijen

Marcello en Els hebben vele opdrachten uitgevoerd. Je kan het zo gek niet bedenken of het is wel gemaakt. Geschilderde of getekende portretten, landschappen of gebouwen. Sculpturen van glas, metaal of keramiek. Prijzen en awards.

ADO Den Haag, tekeningen

Sinds 2001 worden alle spelers van het eerste elftal van ADO Den Haag met pen getekend door Marcello. Vanaf het seizoen 2007/2008 tekent Els met potlood alle speelsters van het eerste vrouwenelftal.