EXPOSITIE September en oktober 2019

HEROES ON CANVAS - Erwin van der Linden

Van begin september toont supertalent Erwin van der Linden zijn rockschilderijen bij Marcello’s Art Factory and Rock Gallery in popstad nummer één Den Haag.

We zijn blij het werk van huisschilder Erwin van der Linden ontdekt te hebben en zijn er van overtuigd dat de zeer talentvolle Erwin werk van hoge kwaliteit maakt en dat hij zich in de toekomst nog meer zal ontwikkelen. De vlot geschilderde kleurrijke doeken lijken moeiteloos geschilderd! Het werk van Erwin is - nu nog - zeer betaalbaar; van Lou Reed (70x70) voor € 595 tot David Bowie (100x120) voor € 1.295

Dochter Demi zegt dit over Erwin:
Het verlangen om muziek vast te willen leggen, groeide voor Erwin uit tot zijn grote passie voor het schilderen. Het begon puur voor zichzelf, om eens wat moois aan de muur te kunnen hangen. Na een workshop werd het schilderen zo’n grote hobby dat Erwin steeds vaker de vraag kreeg of deze ook te koop waren. De Heroes On Canvas kunstwerken bevatten altijd een bepaalde snelheid maar elke penseelstreek is raak en voegt iets toe. Voor Erwin is de achtergrond minstens zo belangrijk als de hoofdrolspeler van het kunstwerk. “Elke vierkante centimeter mag gezien worden, het moet anders zijn dan het plaatje want die is er al.” Koop je een ‘Heroes On Canvas’, dan weet je zeker dat je een uniek exemplaar aan je muur hebt hangen. Geboren in Amsterdam, het jaar waarin David Bowie zijn ‘Space Oddity’ uitbracht, wonend in de rustieke polder. Daar werkt hij in zijn atelier, waar de Heroes On Canvas tot leven komen.

Contactgegevens

Marcello's Art Factory
Koningin Emmakade 148
2518 JK Den Haag

E. info@marcellos.nl
E. marcellosartfactory@gmail.com
T. (+31) 70 363 4047
M. (+31) 641 266 707
Els M. (+31) 614 358 417

Facebook. marcellosartfactory
LinkedIn. marcellosartfactory
Twitter. marcellosart