Schilderijen in olie en acryl van Judy van Meteren 1 maart tot 15 april 2019

ROCKIN' and DRIPPIN'

We zijn er trots op om het werk van kunstenares Judy van Meteren te exposeren! Judy dript - natuurlijk geinspireerd door Pollock - de rockers direct op doek; de kwasten raken het doek niet! Waar Pollock abstract bleef, daar gaat Judy het gevecht aan met de figuratie. Er zit maar één ding op; komen kijken!

We nodigen je van harte uit om de feestelijke opening op zondagmiddag 3 maart tussen 15.00 en 18.00 uur bij te wonen.

Over Judy;
De hedendaagse expressionistische kunstenaar Judy van Meteren is gespecialiseerd in de figuratieve Dripping Art techniek. Dit is kunst waarbij de verf in lijnen en druppels op het linnen valt.
Natuurlijk geïnspireerd door de Amerikaanse kunstschilder Jackson - The Dripper - Pollock. Haar werk is geëxposeerd tijdens vele Art en Life Style fairs in binnen en buitenland, ook dit jaar schildert ze weer live tijdens het North Sea Jazz festival.

"Ik creëer intuïtieve figuratieve schilderijen op linnen, geïnspireerd door de eenvoudige dingen uit het leven, zoals een prachtig uitzicht, een mooi persoon, verliefde mensen, het horen van schitterende muziek bijvoorbeeld door de emotie in een bluesnummer”.

 

Contactgegevens

Marcello's Art Factory
Koningin Emmakade 148
2518 JK Den Haag

E. info@marcellos.nl
E. marcellosartfactory@gmail.com
T. (+31) 70 363 4047
M. (+31) 641 266 707
Els M. (+31) 614 358 417

Facebook. marcellosartfactory
LinkedIn. marcellosartfactory
Twitter. marcellosart