Pages Menu
Categories Menu

Nieuws | News

Nieuwspagina Marcello’s Art Factory

Laatste serie schilderlessen en tekenlessen Den Haag seizoen 2016-2017 start nu

4 april start de laatste serie van 11 tekenlessen door Marcello op de dinsdagavond. Dit keer een mix van modeltekenen en tekentechniek.
6 april start de laatste serie van 11 schilderlessen door Els op de donderdagavond. Zoals altijd aandacht voor kleur en compositie. Ook schilderen we naar een foto!

Ontwerp Hippie Caravan voor Parc la Clusure | maart 2017

Parc la Clusure bestaat 25 jaar! Ze hebben ons gevraagd om een beschildering voor een hippiecaravan te ontwerpen. Zo gevraagd, zo gedaan. We gaan dit weekend aan de slag!

Rock History Tour Den Haag | 22-09-2016

Zaterdag 1 oktober rijdt de Rock History Tour voor alweer voor de 8e keer door Popstad Nummer 1 Den Haag. 7 keer met ‘losse tickets’ en 1 keer als bedrijfsuitje voor een teambuilding van een ministerie. We werken hard aan onze seo en sea met Steven van Peter Bruckel Reclame. Er gaat een nieuwe wereld voor ons open! We gaan proberen de zoekers op Google allemaal naar onze site te krijgen.

Rock History Tour Bedrijfsuitje Den Haag

Tekenles en schilderles in Den Haag

10-01-2017 We zijn weer begonnen met onze schilderlessen en tekenlessen. Dinsdag 10 januari en donderdag 12 januari start onze 2e serie van 11x een tekenles en 11x een schilderles. Let op met GRATIS proefles! Meer informatie over een tekencursus in Den Haag.