TwitterFacebook
Categories Menu

Rock Gallery On Show Now

marcellos-art-factory-expositie-justus-2-1000px

ROCK GALLERY Painting Rockers & Rocking Painters

 

JUSTUS DONKER | Keep On Rocking t/m 3 december

 

Rock ‘n’ Roll

Het leven Justus Donker (1966) was en is nog steeds doorspekt met rock ‘n’ roll. De gebroeders Donker begonnen eind jaren tachtig hun carrières als kunstenaars van de After Nature Group samen met o.a. Peter Klashorst en Jurriaan van Hall. Tientallen exposities en action painting shows van New York tot Barcelona waren het gevolg. Door het overlijden van zijn broer Aad en een wel erg Herman Brood achtige levensstijl gaat het even wat minder met Justus tot hij in 2011 de documentairemaker Frank de Rooij ontmoet.

Documentaire

De ontmoeting met de Rooij leidt tot de documentaire “Justus”. De film biedt een intieme kijk in het leven van Justus en wordt in 2016 bij DOCfeed beloond als ‘beste Nederlandse documentaire”.
https://player.vimeo.com/video/125776644

Expositie

Op de solo-expositie “Keep on Rocking | Justus Donker” van deze energieke en excentrieke kunstenaar toont hij een nieuwe serie schilderijen. Kleurrijk werk waar de levensvreugde en het plezier in het schilderen van af spat. Te gek dat hij bij ons exposeert! De expositie duurt tot en met 3 december.

Open

Donderdag en vrijdag 10.00 – 17.00 uur, zaterdag 13.00 – 17.00 uur
Op afspraak zijn we dagelijks geopend, ook ’s avonds en in het weekend.

marcellos-art-factory-expositie-justus-1000px