Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Rock Gallery On Show Now

 

 

BOM ROCKT | Foto’s van René Bom

 

Voor Bom gaan deuren open die voor anderen gesloten blijven
René bracht ontelbaar veel bezoeken backstage, in kleedkamers, op festivals en in ateliers bij bekende en minder bekende artiesten. Deuren die voor velen gesloten blijven gaan voor de Bom gewoon open. Dat Bom bij die vele bezoeken ook gefotografeerd heeft dat weten de meeste mensen niet. Start hier een nieuwe carrière voor René Bom? René heeft voor de toekomst al een serie Haagse stadgezichten klaar staan…

Moeilijk kiezen
Samen met de kunstenaars Marcello en Els heeft René een – vaak moeilijke – keuze gemaakt uit de duizenden foto’s die hij de afgelopen jaren heeft gemaakt. De keuzes waren niet makkelijk want kies je nou voor Bob Geldoff of Huub van der Lubbe op de legendarische fiets van Bom? Wordt het Jan Akkerman, Barry Hay of Frank Nuyens? Het resultaat is een serie van 20 foto’s – geprint op dibond in een oplage van 10 per foto – van de (Haagse) rock-incrowd. Echte collector’s items dus, perfect geprint door Bom’s vrienden van Colorworks!

GEEN KADOOS of winst maar een GOED DOEL!
René wil bij zijn afscheid geen kado’s en zelfs ook de winst op de verkoop van de foto’s (ja ze zijn te koop!) gaat naar een echt Haags goed doel. René Bom:”Ik ben geschrokken van de berichten in de pers over kinderen die niet mee kunnen of mogen op schoolreis. Ik vond zelf de schoolreisjes vroeger helemaal te gek. We hebben daarom besloten om de winst te schenken aan de Haagse Stichting Leergeld. Directeur Anita Schwab garandeert dat ons geld specifiek naar de schoolreisjes gaat!”

BOM ROCKT VERLENGD TOT EIND MEI!
De expositie Bom Rockt is verlengd tot eind mei en te bezoeken op donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag. Natuurlijk ook op afspraak.