Pages Menu
Categories Menu

Private lessons

tekenles schilderles tekenlessen schilderlessen Den Haag

Marcello’s Artclasses tekenles van Marcello of schilderles van Els

 

Privé tekenles voor volwassenen

Individuele tekenlessen of les aan kleine groepjes (familie, vriendinnen).
Sommige mensen willen graag – zonder medestudenten – rustig tekenen en schilderen studeren. Dat kan! Aan de hand van uw wensen stellen we een passend lesprogramma samen. We adviseren u welke leraar daar het meest geschikt voor is. U kunt bij ons werken of in uw eigen vertrouwde en huiselijke omgeving op een tijd die u schikt. U werkt alleen of met uw partner.

Privéles voor kinderen

Privéles tekenen speciaal voor getalenteerde kinderen.
Op school is er natuurlijk aandacht voor schilderen en tekenen maar kinderen met talent komen niet verder. Simpelweg omdat de leerkracht of de vaardigheden of de tijd mist voor de juiste begeleiding. Marcello zoekt in de eerste paar lessen uit wat de sterke en zwakke punten van uw kind zijn en wat zijn of haar interesse is. Om goed te kunnen tekenen moet je een aantal dingen beheersen. Goed kijken is misschien wel de belangrijkste, maar goed ‘spelen’ ook en geconcentreerd zijn op het juiste moment. In overleg bepalen we de lestijden en het programma.

We hebben ervaring met kinderen met een licht verstandelijke beperking. Ze zijn dan ook meer dan welkom.

Minimum leeftijd is een jaar of tien. Ouders kunnen bij de les aanwezig zijn. We zijn geen ‘klokkijkers’, vooral de kinderlessen lopen vaak uit…

Privéles kost € 65,- p.p. voor 1,5 uur les