Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Tekenles | Workshops

Bedrijfsuitje Schilderworkshop Artworkshop Tekenles Schilderles

Tekenlessen, schilderlessen en artworkshops in Den Haag van Marcello of Els!

 

Tekenles op dinsdagavond, schilderles op donderdagavond

Op dinsdag- en donderdagavond is er tekenles (modeltekenen) en schilderles in het atelier/galerie aan de Koningin Emmakade in Den Haag.
Er is een belangrijk verschil tussen de tekenlessen en de workshops; de tekenlessen zijn wekelijks en klassikaal, de workshops zijn een éénmalige groepsactiviteit zoals bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeestje.

Marcello’s Tekenlessen en schilderlessen

In drie series van 11 wekelijkse tekenlessen of schilderlessen leert u de fijne kneepjes van het schilderen en tekenen. Voor zowel beginners als gevorderden.
Op dinsdagavond geeft Marcello zelf de tekenles. In het seizoen 2016 – 2017 is dit modeltekenen. Elke tekenles dus een model! Gekleed- en naaktmodel wisselen we af.
Op donderdagavond geeft Els de schilderlessen. Tijdens de schilderlessen wordt gewerkt naar stillevens, projecties of je eigen onderwerp.

Wil je graag privéles voor jezelf of voor je kind? Dat bij je thuis of bij Marcello’s op de Koningin Emmakade.

Marcello’s Artworkshops Bedrijfsuitje Den Haag

Schilderworkshops, tekenworkshops, kleurworkshops of een masterclass tekenen.
Deze kunstworkshops doet u met een groep vrienden of collega’s, als (bedrijfs)uitje of teambuilding. De workshops duren over het algemeen een dagdeel. U maakt een keuze uit het aanbod of kiest voor een kunstworkshop op maat. De masterclass met (kleur)potlood tekenen is individueel toegankelijk.

Modeltekenen Tekenlessen Den Haag